آموزش مدل جدید برای تزیین هندوانه شب یلدا
تزیین هندوانه
مواد لازم :
_ ۱ هندوانه ی نسبتا متوسط بدون هسته ( وزن متوسط)
_ تکه ها و برش هایی از میوه هایی مانند خیار ، طالبی ، خربزه ، کدو و هویج ….
_ خود هندوانه به شکل قالب های گرد گرد و ریز
_ عصاره ی لیمو ترش
_ مقداری نمک
_ سس زنجبیل
_ پودر نارگیل
دستورالعمل :
مرحله ۱
در ابتدا هندوانه را به صورت زاویه دار برش می زنیم و در واقع مانند تصویر آن را کج برش می زنیم و هندوانه داخل آن را به شکل قالب های گرد گرد کاملا مرتب در می آوریم و داخل آن را کاملا تمیز می کنیم تا در نهایت هندوانه به شکل یک کاسه ی لبه دار در بیاید.
مرحله ۲
این سبد هندوانه آماده شده را از انواع میوه هایی که قبلا آنها را تهیه کرده بودیم پر کرده و داخل آن می چینیم. روی سطح میوه ها عصاره لیمو ترش می ریزیم تا میوه ها چسبناک شوند و سپس روی میوه هایی که لازم است کمی نمک زده و روی تکه های هندوانه هم پودر نارگیل می ریزیم ، تا کاملا به میوه ها بچسبد. در آخر سس زنجبیل را روی کل میوه ها می ریزیم تا طعم خاصی پیدا کنند و به این ترتیب دسرهندوانه با انواع میوه ها آماده برای پذیرایی از میهمانان تان در شب یلدا می گردد.