امازینگ / اخبار / اخبار اجتماعی / مجازات جدید پوشیدن مانتوی تنگ و ساپورت و لاک زدن

مجازات جدید پوشیدن مانتوی تنگ و ساپورت و لاک زدن

مجازات جدید پوشیدن مانتوی تنگ و ساپورت و لاک زدن

 ساپورت پوشان, لاک زدن, مانتوی تنگ, مجازات بد حجابی,دختران ساپورت پوش ,زنان ساپورت پوش,لاک زدن جرمه؟,مجازات ساپورت پوشیدن,جرم بدحجابی,شلاق زدن,مجازات لاک زدن

شاید گروهی به این قانون ایراد داشته باشند که نظرات و پیشنهادات آنان هم محترم است ولی تا زمانی که قانون اصلاح نشده قانون قبلی پابرجاست و بدحجابی جرم است.

حجاب و عفاف یکی از مسائل اجتماعی کشور است که از یکسو بدون تردید رعایت آن یک مسئله کاملا قانونی، شرعی و از ضروریات دین است و از سویی دیگر بی حجابی و بدحجابی در قانون جرم است.

وقتی که بدحجابی در قانون جرم تلقی می شود یعنی اینکه شخص بدحجاب باید جریمه و کیفر ببیند ولی اینکه جدولی باشد مانند لاک زدن به ناخن، بیرون بودن موی سر از روسری، مانتوی تنگ و… که بر اساس آن جریمه و کیفر مشخص شود ، صحیح نیست و تشخیص با قاضی است.

 ۷۴ضربه شلاق یا دو ماه حبس برای زنان بدحجاب

به استناد موارد قانونی مربوط به جرائم ضد عفت و اخلاق عمومی در بخش تعزیرات قانون مجازاتهای اسلامی در ماده ۶۳۸ این قانون آماده است هر کس عملا در انظار، اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند علاوه بر کیفرعمل به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا ۷۴ ضربه شلاق جریمه می شود و اگر مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی عفت عمومی را جریحه دار کند فقط به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می شود.

به استناد قانون مجازاتهای اسلامی در مورد مجازات زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند این زنان به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه و یا به پرداخت جریمه نقدی از ۵۰ تا ۵۰۰ هزار ریال محکوم می شوند

آیا دو ماه حبس برای بدحجابان قابل خرید است؟

در ماده ۲۲ مجازاتهای اسلامی آمده است چنانچه قاضی تشخیص بدهد می تواند حبس و شلاق متهم را به جزای نقدی تبدیل کند.

۲ ماه حبس و یا ۵۰ هزار تومان جریمه برای زنان بی حجاب

به استناد قانون مجازاتهای اسلامی در مورد مجازات زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند این زنان به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه و یا به پرداخت جریمه نقدی از ۵۰ تا ۵۰۰ هزار ریال محکوم می شوند.
بدحجابی

 مجازات فروشندگان البسه غیر شرعی

بر اساس بندی از قانون مجازاتهای اسلامی مصوب سال ۱۳۶۵ (قانون نحوه رسیدگی به تخلفات مجازات فروشندگان لباسهایی که استفاده از آنها در ملا عام خلاف شرع بوده و یا عفت عمومی را جریحه دار می کند) نحوه مجازات تولید کنندگان، وارد کنندگان، توزیع کنندگان و استفاده کنندگان لباسهای غیر شرعی اول تذکر و ارشاد، دوم توبیخ و سرزنش، سوم تهدید، چهارم تعطیلی محل کسب به مدت سه تا ۶ ماه برای فروشندگان و توزیع کنندگان البسه و جریمه نقدی برای وارد کننده و تولید کننده و ۱۰ تا ۲۰ ضربه شلاق یا جریمه نقدی برای استفاده کننده از البسه غیر شرعی است.

اگر ثابت نشود

یادتان باشد که همیشه بی‌حجاب گناهکار نیست؛مواردی هم پیش می‌آید که فردی قربانی توطئه یا بدگمانی می‌شود و به او تهمت می‌زنند؛ در چنین مواردی با وجود اینکه جرم بی حجابی در قانون غیر قابل گذشت است، اگر جرم اثبات نشود، قاضی دادسرا موظف است «قرار منع تعقیب» صادر کند و در دادگاه‌ها نیز طبق قانون؛ رأی بر برائت فرد داده می‌شود.

حدود اختیارات نیروی انتظامی در برخورد با بدحجابی

اکنون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی به عنوان ضابط عام دادگستری وظیفه اصلی در برخورد با جرم رعایت نکردن حجاب شرعی را بر عهده دارد. «مبارزه با منکرات و فساد» برابر ماده ۸ ماده چهار قانون نیروی انتظامی مصوب ۱۳۶۹ از جمله وظایف ذاتی نیروی انتظامی به عنوان ضابط قوه قضاییه است .در قانون مجازاتهای اسلامی به نیروی انتظامی تکلیف شده است تا با جرائم مشهود برخورد کند و بدحجابی به عنوان یک جرم مشهود شامل این قانون می شود ولی نیروی انتظامی حق مجازات یا اجرای حکم را ندارد.

اینکه مشاهده شده است بعضا برخی از پرسنل نیروی انتظامی زنان بدحجاب را مجازات می کنند ، در هر سازمان و نهادی حتی در خود قوه قضائیه معدودی از افراد تخلف می کنند که سازمان بازرسی کل کشور و دادسرای قضائی نیروهای مسلح به آن رسیدگی می کنند.

بنابراین مرجع رسیدگی به جرم بدحجابی ، مراجع قضایی هستند؛ به این صورت که ضابطان ذی‌صلاح دادگستری می‌توانند این جرم را گزارش دهند و دادسرا نیز موظف است به آن رسیدگی کند. ضابطان ذی‌صلاح دادگستری نیز در برخورد با مرتکب جرم رعایت نکردن حجاب شرعی، مکلف هستند با توقیف زن بدحجاب وی را در مدت قانونی تحویل مراجع قضایی دهند.

بنابراین هر اقدام نیروی انتظامی در برخورد با جرم رعایت نکردن حجاب شرعی که از مصادیق عمده منکرات و مفاسد اجتماعی است، اجرای تکلیف قانونی است و سرپیچی از آن تخطی از وظایف ذاتی این نیرو محسوب شود.

شکایت کنندگان

ممکن است برای شما هم این سۆال پیش آمده باشد که جدای از امر به معروف و نهی از منکر که وظیفه دینی همه مسلمانان است، آیا همه مردم این حق را دارند که شخصا از فرد بی حجاب شکایت کنند یا فقط مدعی‌العموم که همان دادستان است، می‌تواند این کار را بکند؟

به استناد موارد قانونی مربوط به جرائم ضد عفت و اخلاق عمومی در بخش تعزیرات قانون مجازاتهای اسلامی در ماده ۶۳۸ این قانون آماده است هر کس عملا در انظار، اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند علاوه بر کیفرعمل به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا ۷۴ ضربه شلاق جریمه می شود و اگر مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی عفت عمومی را جریحه دار کند فقط به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می شود

پاسخ این پرسش این است که چون جرم جنبه عمومی دارد و طبق ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی سال ۱۳۹۲، نیز جزو جرایمی نیست که قابل بخشش باشد، می‌تواند هم اعلام کننده جرم و هم شاکی خصوصی داشته باشد.

در این موارد اعلام کننده جرم، می‌تواند دادستان یا مردم عادی باشند. اما در خصوص شاکی خصوصی یادآور می‌شویم که شاکی خصوصی فقط مشمول ذی‌نفع‌ها می‌شود، یعنی افرادی که از این موضوع نفعی می‌برند. در غیر این صورت اگر فردی نفعی از موضوع نمی‌برد، اما طبق وظیفه اجتماعی و دینی خود و با دلایل کافی می‌خواهد از فرد بی حجابی شکایت کند، فقط باید به عنوان اعلام جرم، به دادسرا مراجعه کند و به دادستان اطلاع دهد.

منبع : تبیان

۱۰ دیدگاه‌ها

  1. اینکه میگن حجابمون رو بیرون ازخونه رعایت کنیم وتوی منزل آرایش داشته باشیم والا بنفع خودمونه! یه عده ازماهاحتمابایدبه خاطرلجبازی ویااسراربر روی کاربدواشتباه بایدکه سرمون به سنگ بخوره تااون موقع شایدبفهمیم ودرک کنیم که حجاب و عفاف یه جامعه بحران زده روازفساد،طلاق یا خیانت کردن نجات میده

  2. یادمه زمان مااگرقوانین پوشش مانتوومغنعه رو کسی درمدرسه رعایت نمیکردیالوازم آرایشی تو کیفش پیدامیکردنددفعه اول به همراه اولیاء مون که میگفتندبه مدرسه بیاد تعهدمیگرفتنداگرتکرارمی شداخراج ازمدرسه بودیا اگرهم ازاخراج ماصرف نظرمیکردندحتمابخاطر اشتباهی که تکرارکرده بودیم،تنبیه بدنی میکردند مدیرمدرسه ماباخطکش چوبی خیس نفری بیست ضربه محکم به کف پاها مامیزدوحسابی ماروفلک میکردخودم معتقدم که بعضی وقتهابرای بعضی خبط یاخطاهاتنبیه لازمه شماببینیداین روزاچقدردر جامعه ماخیانت وفسادبه خاطربیحجابی وبی عفت بودن یه عده زیادشده اما قبلا که کنترل میکردندبهتر بودواصلااین شکلی نبود!

  3. اقا جریمه رو بیخیال همرو شلاق بزنین😂

  4. اینکه زنان بی حجاب باید تنبیه و مجازات بشن شکی درش نیس..شلاق خوردن هم تا حدودی بد نیس..ولی میتوان به جای شلاق از چوب و فلک استفاده کرد . زنان بی حجاب و بد حجاب رو به فلک ببندن…..

  5. لا اکراه فی الدین
    اما لطفا به خورشید بگویید نتابد چون بستنی مرا آب میکند.

  6. ۷۴ ضربه شلاق حس میکنم تو یه جایی تو قرون وسطى یا انسانهای اولیه زندکی میکنم
    واقعا متاسفم شما بنظر من دارید دین ستیزی واسلام ستیزی را اجرا میکنید با illumenati و فرمانسوری اصلا تفاوتی ندارید فکر نکنم رای من درج بشه

  7. با این کاراتون قید هرجی سرمایه کزار خارجی وایرانی رو بزنید بهتره سرمایه هامونو ببریم ترکیه جایی که برای انسان ارزش قائل هستند

  8. آزاده جان منم باهات موافقم دیگه مایه تاسف به خدا

  9. بنظر من اینجوری فقط دارین جوونارو تحریک میکنین بر علیه خودتون شما باید از مغازه ها شروع کنین چون ما جوونا لباسامونو از مغازه ها میخریم پس باید اول از مغازه ها شروع کنین اگه تونستین مغازه ها رو جمع کنین ک لباسای بیحجاب نیارن ما جووناهم سمت این لباسا نمیریم مسلما اگه قرار باشه ک ب خانوما گیر بدین ک باید از محیط دانشگاه شروع کنین ک اینجوری شاید جمع بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.